+359 (2) 8105 454 [email protected] ул. Локомотив №1 Понеделник до Петък 8:00-17:00

ЗА НАС

CERB GROUP

Развитието на технологиите налагат въвеждането на още съоръжения и дейности, като към днешна дата в ЦЕРБ работят повече от 150 квалифицрани инженери, техници, служители и работници. Базата разполага с 20 000 m2 застроена площ, включваща производствени помещения, цехове, лаборатории и административни сгради.
Днес наш основен стремеж и цел непрекъснато усъвършенстване. То ни е помогнало не само да оцелеем и да се развиваме, но и към настоящия момент се стремим успешно към конкурентния международен пазар. Следваме нашата визия, опирайки се на солиден бизнес модел, изграден на базата на четири основни стълба: високи стандарти и качество; сътрудничество с клиентите и грижа за техните инвестиции; разумни цени; комуникация и мобилност.
Отговаряме на нуждите на нашите клиенти, работейки съвместно с тях, грижейки се за техните инвестиции. Опитваме се винаги да предложим нашите услуги и продукти на разумни цени. Използваме своя опит за да разширим перспективите си в рамките на една гъвкава и бързо реагираща организация.
ЦЕРБ БИЛД е отличен партньор при изпълнение на промишлено и гражданско строителство, както и строителство на културно исторически обекти. С дългогодишния опит на екипа от архитекти, инженери и специалисти, фирмата е способна да задоволи нуждите на всеки един клиент. Отличното изпълнение е гарантирано от високо квалифицираните технически специалисти и ръководен персонал. Благодарение на екипа в отдел “Контрол по качеството“ не остава съмнение в добрата работа.